ELD- & TRUMCEREMONI LÖRDAGEN DEN 31/10

”Death is not the opposite of life, it is a part of it” Haruki Murakami

Alla helgons dag är en högtid där vi firar såväl helgon och martyrer som våra egna döda släktningar. Du kanske har någon person eller husdjur i din närhet som har gått över till andra sidan som fortfarande känns närvarande och är en del av ditt liv. Låt oss hedra dessa själar genom en eldningsceremoni till trummans rytm nere vid Mälarens strandkant, låt oss skicka ut rislyktor till fullmånens sken. Dagen till ära är det fullmåne i oxens tecken, en så kallad blå måne då det är den andra fullmånen i oktober. Det är ett utmärkt tillfälle att hedra och släppa det som varit och med öppet sinne ta sig an det som komma skall.

Vi börjar eftermiddagen med en meditation i yogastudion som Marina leder, därefter äter vi ett ordentligt mellanmål tillsammans och reflekterar kring högtiden i Annexet. Vi klär sedan på oss och tar oss ner till Mälarens strandkant under tystnad. Väl framme vid eldplatsen håller Marina i en eldningsceremoni med trumma. Vi avslutar dagen med att släppa i väg rislyktor till minne av de som gått över till andra sidan.

Läs mer om Marina och hennes långa erfarenhet av att guida personer inom såväl personlig som andlig utveckling på hennes hemsida www.heladuhelalivet.se

Med anleding av COVID19 kommer vi att begränsa antalet platser. Känner man sig sjuk stannar man hemma.

Lördagen den 31 oktober, start kl 14.00, hemfärd kl 19.00. Gluten- och mjölkfritt fika serveras.

Pris: 900 kr

Anmäl dig genom att skicka ett mail till anna@osterstagard.se.