ÖSTERSTA RETREAT SÖNDAGEN DEN 20/9 2020

”Stop trying to leave, and you will arrive. Stop seeking, and you will see. Stop running away, and you will be found” Lao Tzu

Om du skulle få möjlighet att låta bruset omkring tystna, och få en stund att lyssna på din inre röst – vad skulle då träda fram? I det samhälle vi lever i, med alla oskrivna regler, förväntningar, jämförelser, värderingar och åsikter kan det vara svårt att se sin väg, och att både kunna och våga lyssna till sig själv.

Östersta retreat är en endagsretreat där vi bjuder in dig till en tystnad, en möjlighet att dämpa bruset och påbörja resan att hitta din väg som just du är ämnad att vandra. Men också en tystnad utan krav eller förväntningar som gör att du bara kan vara, precis den du är för dagen. En dag att helt rå om dig själv, samla kraft, läka och växa.

Marina kommer tryggt att leda dig genom dagen, vi varvar olika meditations- och reflektionsövningar med yin yoga. Yin yoga är en mjuk variant av yoga där man försiktigt stannar i sittande eller liggande positioner i några minuter med hjälp av bolster, block och filtar för att inte slita på kroppen i onödan.

Vi tar hjälp av naturen med de växter och djur som vi har omkring oss. Läs mer om Marinas enorma förmåga och erfarenhet av att guida olika personer i olika livsskeden på hennes hemsida. Med sin intuition hjälper hon dig att hitta det som behöver komma upp till ytan för att läkas för att du sedan ska kunna gå vidare längs med din livsväg.

Dessa retreats upplevs olika av olika personer, men de allra flesta deltagare upplever att de känner sig sedda för den dom faktiskt är, en öppning för känslor och en fördjupad förståelse kring sig själv och vad som behöver läkas.

Vi börjar kl 09.00 på morgonen med en samlingsmeditation. Därefter ägnar vi dagen till olika meditations- och reflektionsövningar samt ett yin yoga-pass. Vi äter lunch tillsammans i tystnad. Hemfärd ca kl 16.00.

Du tar själv med din egen mat. Välj med omsorg vad du tycker om och skulle uppskatta till lunch. Vi kommer att reflektera kring maten och dess betydelse. Det finns tillgång till kylskåp och micro. Det finns färsk frukt, snacks och kaffe och te på plats.

Med anledning av COVID 19 kommer vi endast att ta emot ett begränsat antal friska deltagare, och säkerställa möjlighet till god handhygien och säkra avstånd.

Anmäl dig senast 17/9 genom att skicka ett mail till anna@osterstagard.se

Pris: 990 kr