YOGARETREAT MED KATJA LÖRDAGEN DEN 8/5 2021

”A ship is safe in harbor, but that is not what ships are for” William Shedd

Du kan tryggt lägga dig i Katjas händer, låt dig vägledas i hennes LYT-yoga med fokus på hållning och sedan utmanas i hennes reflektions- och meditationsövningar. En spännande utmaning för kropp och sinne, med en energifylld och empatisk yogalärare. Passen genomförs inne i en ombyggd loge med gott om plats, både fysiskt och andligt. Värmen är dock begränsad, så ta med varma kläder.

Detta retreat passar både dig som är nyfiken på yoga men inte testat än, samt dig som är mer erfaren. Övningarna anpassas efter varje individs behov. Mattor, block och bolster finns på plats.

Läs mer om Katjas yoga på hennes hemsida www.katjalaryoga.com

Dagen börjar kl 10.00 med samling och meditationsövning. Därefter följer ett LYT-yogapass. Lunch serveras runt 12.00. Efter lunch följer en skogsmeditation och därpå en reflektionsövning och ytterligare ett pass LYT-yoga. Vi avslutar dagen med eftermiddagsfika. Hemfärd ca kl 16.30.
Räkna med härlig träningsvärk i hela kroppen, insiktsfulla reflektioner kring dig själv och mycket skratt.

All mat som serveras är vegetarisk, glutenfri och utan raffinerat socker.

Med anledning av COVID 19 kommer vi endast att ta emot ett begränsat antal friska deltagare, och säkerställa möjlighet till god handhygien och säkra avstånd.

Anmäl dig senast 3/5 genom att skicka ett mail till anna@osterstagard.se. Anmälan är bindande. Möjlighet till avbokning på grund av sjukdom kan ske senast tre dagar innan retreaten, anmälningsavgift om 300 kr återbetalas ej.

Pris: 1 250 kr