ANNEXET

Nu kan du hyra Annexet på Östersta gård. Annexet är ett hus som är placerat ganska nära bostadshuset på gården – men som ändå är ett helt eget boende. Det består av ett stort vardagsrum med sovalkov, kök med matplats, toalett, dusch och en hall. Allt som allt ca 60 kvm. Utanför finns en veranda under tak i bästa västerläge – med eftermiddagssol och solnedgång tillgängligt. Under början av 2022 har Annexet fått delvis ny inredning och nya ytskikt. Det är nu ett unikt boende med behagliga färger som kan ge utrymme för såväl inspiration som återhämtning.

I Annexet finns en dubbelsäng, i sovalkoven. Det är möjligt att bädda i soffan. Totalt kan man bo tre personer i Annexet. Här lagar du din egen mat i ett litet med välutrustat kök. Under dagarna kan njuta av vad Trögden och Fjärdhundraland har att erbjuda, eller bara slappa på verandan med en bok. Vill du ta tillfället i akt att landa på en meditationsmadrass i vår yogastudio är du varmt välkommen. Vi tipsar gärna om bra online meditationer att lyssna på, eller om man så vill yogapass att genomföra. Här finns madrasser, bolster, filtar, kuddar och yogamattor.

Bekvämligheter som wifi och TV med Netflix finns tillgängligt för våra gäster.

Ni bäddar med egna lakan och tar med egen mat. Städa gör ni innan ni lämnar så Annexet är i samma skick som vid ankomst. Alla sopor källsorteras. Rökning är strikt förbjuden.

Hyra Annexet kostar 750 kr/natt. Lakan & handdukar kan hyras för 100 kr/person.

För tillgängliga datum kontakta anna@osterstagard.se

Annexet i vinterskrud
Välkommande hall i Annexet
Matplats för 6-8 personer (iläggsskiva till bordet finns) samt kök.
Soffa för att se ut över nejden, eller titta på TV.
Skrivbordshörna för att kunna jobba ostört i lantlig miljö.
Sovalkov med dubbelsäng.
Toalett och dusch i Annexet.
Översikt av Östersta gård