ANNEXET

Från våren 2022 kan man, under vissa perioder, hyra Annexet. Annexet är ett hus som är placerat ganska nära bostadshuset på gården – men som ändå är ett helt eget boende. Det består av ett stort vardagsrum med sovalkov, kök med matplats, toalett, dusch och en hall. Allt som allt ca 60 kvm. Utanför finns en veranda under tak i bästa västerläge – med eftermiddagssol och solnedgång tillgängligt. Under början av 2022 har Annexet fått delvis ny inredning och nya ytskikt. Det är nu ett unikt boende med behagliga färger som kan ge utrymme för såväl inspiration som återhämtning.

I Annexet finns en dubbelsäng, i sovalkoven. Det är möjligt att bädda i soffan och ställa in en resesäng. Totalt kan man bo fyra personer i Annexet. Här lagar du din egen mat i ett litet med välutrustat kök. Under dagarna kan njuta av vad Trögden och Fjärdhundraland har att erbjuda, eller bara slappa på verandan med en bok. Vill du ta tillfället i akt att landa på en meditationsmadrass i vår yogastudio är du varmt välkommen. Vi tipsar gärna om bra online meditationer att lyssna på, eller om man så vill yogapass att genomföra. Här finns madrasser, bolster, filtar, kuddar och yogamattor.

Vi bäddar med rena lakan till er ankomst, och städer efter er när ni lämnar. Ni diskar och ställer tillbaka allt där det stod när ni kom. Rökning är strikt förbjuden.

För tillgängliga datum och pris kontakta anna@osterstagard.se

Annexet i vinterskrud
Översikt av Östersta gård