YOGA & RETREATS

Mitt på den uppländska landsbygden, bland enar, åkrar och slånbär, alldeles intill Mälaren ligger Östersta gård. En plats där du kan varva ner, släppa alla förväntningar och krav. Här kan du låta dig komma fram i lugn och ro. Med naturen  och tystnaden runt knuten finns det förutsättningar att både växa och läka. På ditt sätt.

Vi erbjuder yoga-pass och olika typer av retreats i vår nyrenoverade loge på ca 100 kvm, ute i hagarna omkring gården, i skogen eller nere vid sjön. Närhet till, hjälp av, respekt för och balans med naturen är vår utgångspunkt. I orangeriet med tillhörande toalettrum finns det stor matsal om 40 kvm, toalett och en utedusch. Varmt te och kaffe finns alltid att tillgå under våra retreats. 

Vår intention är att skapa en plats som tillåter var och en att få vara sig själv, utan krav, stress eller press. Med nyfikenhet, glädje och lust utmanas du till personlig utveckling med hjälp av den typ av aktivitet som tilltalar dig mest. Här kan du hitta just ditt sätt att komma i kontakt med dig själv.

Varmt välkommen till vår yoga och våra retreats på Östersta gård!