PANG PANG 40

Vintern 1983-84 föddes Anna & Bernhard. Det är drygt 40 år sedan, och det tycker vi är en utmärkt anledning att samla alla våra nära och kära för att fira. Och vi hoppas att du vill komma och fira med oss!

Lördagen den 8 juni bjuder vi in dig med ev partner till Östersta gård på FESTIVAL! Vi ser fram emot att fira den här dagen med vuxna, ammande barn är självklart välkomna.

Under dagen kommer det att finnas olika typer av Anna/Bernhard-upplevelser för er att ta del av och mat, såklart. Tänk dig ett potpurri av yoga, kristaller, örter, hästar, medium, healing och rödvin. Mer information kommer inom kort! Och så kommer det att finnas mat och rum för häng!

Tema för festivalen är Yellowstone. Det är fritt fram att tolka det, och vill du få inspiration kan du kolla på serien med samma namn som nu streamas på Netflix.

OSA vilka delar du vill vara med på till 40pangpan@gmail.com, ange ev matallergier, så snart som möjligt, senast 25 maj. Passar exempelvis bara lunchen för dig är du varmt välkommen på den, och vill du vara med hela dagen vore det superkul!

Hållpunkter för dagen:

Kl. 11.45 Invigning festival

Kl. 12.00 Lunch

Kl. 15.00 Afternoon-tea

Kl. 19.00 Middag med dans

Boende: Här finns det sängplats för 10 personer, utöver det finns 15 madrasser (i yogastudion), tält- och husvagnsplatser. Det går såklart bra att boka in sig på kringliggande AirBnB och Bookings om man vill sova i närheten. Lång-långväga gäster har förtur till sovplatser.

Anna/Bernhard-upplevelser

Anmäl dig till den upplevelse du vill vara med på till 40pangpang@gmail.com . Vill du chilla och umgås med alla underbara människor går det finfint. Här finns ju en uppvärmd utomhus-jacuzzi och gott om plats för sedvanligt häng!